El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 
En el marc de la primera edició d’EUROPES, Festival de Cultura Contemporania, organitzat per La Fabrica, Sant Andreu Contemporani posa en marxa una nova línia d’activitat dins la seva Programació d’Art Contemporani en col•laboració amb uns dels espais més dinàmics de l’escena jove Islandesa: The Lost Horse Gallery.

Sota el títol Foreign Office volem obrir un espai on convidar professionals emergents a generar lectures sobre el no …stre Fons de Dossiers Sant Andreu Contemporani, un fons que es renova any rera any a través del material recollit amb motiu del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablanques.

Gràcies a la col•laboració amb el festival EUROPES i a la complicitat de l’Institut Ramon Llull, hem pogut convidar a Alexander Zaklynsky, impulsor de projectes com The Lost Horse Gallery o retinaprojects des de Reykiavik.

Dimectes 27 d’Octubre a les 19 h, al Centre Cívic Sant Andreu, tindrem ocasió de coneixer aquests projectes i de compartir experiències, pel que fa als respectius models de producció i gestió cultural. Durant els següents dies estaran consultables al Centre Cívic Sant Andreu una selecció de projectes triats per Zaklynsky d’entre els que conformen el Fons de Dossiers Sant Andreu Contemporani.